| by Mark | 1 comment

Update en Bios configuratie tijdens OSD Deployment

De wijze waarop de bios wordt geupdate verschilt per merk.

Installatie proces bij Dell

De installatiebestanden worden eerst uitgepakt en de bios installatie meteen uitgevoerd, na een herstart van het apparaat word de bios geupdated. Hiervoor zijn de installatiebestanden niet nodig op het apparaat.

Installatie proces bij HP

De installatiebestanden worden uitgepakt, na een herstart van het apparaat worden de installatiebestanden uitgevoerd om de bios te updaten. Hiervoor dient de installatiebestanden dus aanwezig te zijn op het het apparaat.

Dell tools

HP tools

 

Meer informatie volgt.

1 Comment

John

10 december 2017 at 11:18 Beantwoorden

Ik surf vandaag meer dan 3 uur online, maar ik heb nog nooit een interessant artikel zoals dat van jou gevonden. Het is voor mij behoorlijk de moeite waard. Naar mijn mening, als alle webmasters en bloggers goede inhoud zouden maken zoals jij, zal internet veel nuttiger zijn dan ooit tevoren.

Geef een antwoord