| by mark | No comments

Corona virus

Gisteren is er vanuit de regering besloten om vanaf vandaag landelijke overheidsmaatregelen te nemen. Vanaf vandaag wordt iedereen in Nederland opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden aan te passen. Ik heb een beroep waarbij ik thuis kan werken, dus ik zal de komende tijd ook 5 dagen in de week thuiswerken.

Vorige week werden mijn Brabantse collega’s al opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. Het verspreidt zich helaas snel door de wereld en ook door Nederland heen.

Het is nog onbekend hoelang de maatregelen gaan duren en de corona virus uit de wereld verdwijnt.

Natuurlijk maken hier online diensten goed gebruik van. Ik denk dat Microsoft Teams en andere platformen snel gaan groeien omdat meer mensen vanaf huis moeten deelnemen aan vergaderingen.

Ik wens iedereen de komende tijd veel sterkte en hopelijk treft het bij niemand in de omgeving.

Geef een reactie